Un buzoian de 44 de ani contact al unui caz confirmat de Covid-19 care ar fi trebuit să stea în carantină a fost prins de jandarmii buzoieni cu țigări de contrabandă. Totul s-a petrecut miercuri dimineață în Piața Centrală unde  un echipaj de jandarmerie a observat un individ ce avea asupra sa un bagaj voluminos, iar la vederea jandarmilor, a afișat un comportament suspect și a încercat să evite întâlnirea cu aceștia.

Jandarmii au trecut la legitimarea și stabilirea identității acestuia iar în urma verificărilor efectuate au fost descoperite asupra sa 9720 țigarete netimbrate pe care le deținea în vederea comercializării. Totodată, verificările au scos la iveală că acesta trebuia să fie în carantină la domiciliu, fiind contact cu un caz confirmat COVID 19.

Pe numele bărbatului, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări și i-au aplicat o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 1000 lei pentru nerespectarea măsurii de carantină la domiciliu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.