O fetiță de doi ani și șase luni  a sfârșit în această după amiază într-un incendiu care a izbucnit la locuința familiei sale, din satul Ogrăzi, comuna Merei. Incendiul a fost semnalat la 112 în jurul orei 16.20. Din primele date, copilul familiei, o fetiță de doi ani și șase luni, a fost surprins de flăcările care au cuprins casa. Acoperișul casei mistuite de foc s-a prăbușit iar micuța a fost surprinsă sub dărâmături.

Echipaje de pompieri se află la această oră la locul incendiului, în satul Ogrăzi și încearcă să stingă focul dar și să ajungă la trupul copilei!

UPDATE

Trupul carbonizat al copilului de 2 ani și jumătate surprins de un incendiu în casa familiei a fost scos de sub dărâmături la circa o oră de la izbucnirea focului. Medicii de la Salvare au declarat la scurt timp că trupul copilului a fost ars în proporție de 80 la sută.

Între timp, pompierii au reușit să stingă incendiul izbucnit la orele după amiezii la locuința din satul Ogrăzi. Casa a fost distrusă de flăcări aproape în întregime, până la acest moment specialiștii ISU neputând preciza de la  ce a izbucnit focul. Proprietarii casei în construcție nu aveau sobă în nici una dintre camere, astfel că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o instalație electrică.

În momentul în care flăcările au cuprins locuința, tatăl copilului, se pare, că era plecat la o rudă. Până acum, anchetatorii nu au putut comunica cu mama copilei pentru a vedea unde se afla în momentul în care s-a produs nenorocirea. Vecinii spun însă că și femeia era plecată de acasă iar copilul ar fi fost încuiat într-una dintre camere. Aceiași vecini au povestit după tragedie că părinții fetiței nu prea s-ar preocupa de soarta copiilor drept pentru care acuzatiile pe care le risca parintii copilei moarte astăzi sunt grave. Politistii spun ca merg de la neglijenta pana la ucidere din culpa. O ancheta a pornit si Directia pentru Protectia Copilului. Familia mai are acasa doi copii care pot fi si pusi orincand in primejdie.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.