Durere fără margini într-o familie din Buzău după ce un copil de 5 ani a murit din cauze, deocamdată necunoscute, după ce a servit masa alături de părinți.

Tragedia s-a produs duminică seara însă atât copilul cât și familia acestuia au început să se simtă rău după ce , sâmbătă, ar fi servit prânzul la Tăbărăști acolo unde oamenii dețin o exploatație agricolă.

La masa s-au servit sarmale și clătite iar la scurt timp atât copilul cât și părinții acestuia au început să se simtă rău. În timpul nopții de sâmbătă spre duminică băiețelul a vomit în repetate rânduri și pentru că nu dădea semen de însănătoșire tatăl acestuia l-a urcat în mașină pentru a-l transporta la spital dar a solicitat și o ambulanță la 112. La intrarea în Buzău micuțul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital unde a și decedat duminică în jurul orei 17.00 în ciuda eforturilor medicilor de a-l stabiliza.

Poliția a întocmit dosar penal pentru moarte suspect iar acum se așteaptă rezultatele necropsiei pentru elucidarea cazului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.