Un elev de 12 ani a leșinat la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Președintele CJ a sărit să îl ajute

0

Un elev de 12 ani a leșinat, în curtea Colegiului Național Mihai Eminescu în timpul festivității de deschidere a noului an școlar.
Victor R. un elev de 12 ani a participat, luni la festivitatea de deschidere a noului an școlar și după ce a ascultat slujba religioasă și discursurile susținute de directorul instituției de învățământ de președintele Consiliului Județean și de Primarul municipiului Buzău i s-a făcut rău și a căzut la pământ. Impacientați, părinții și elevii aflați în jurul său au cerut ajutor medical însă până la sosirea acestuia i-au acordat primul ajutor. Văzând că lucrurile se precipită președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, prezent la festivitate, a coborât de la tribuna oficială și i-a acordat ajutor copilului de 12 ani.
După câteva minute timp în care a fost stropit cu apă, ridicat și masat de Neagu copilul si-a mai revenit și s-a ridicat în picioare.
„Probabil emoțiile primei zile de școală și-au spus cuvântul. Nu i-am făcut mare lucru, doar l-am ajutat să își revină. Era normal să cobor să vad ce se întâmplă mai ales ca era vorba de un copil”, a declarat pentru LIBERTATEA, Petre Emanoil Neagu.
Ulterior la fața locului a ajuns și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean care l-a preluat pe copil și l-a dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Potrivit informațiilor personalului medical elevul a fost găsit într-o stare post lipotimică prezentând valori normale la toate testele efectuate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.