UPDATE:

Cele 25 de persoane care se aflau în autocarul implicat luni după amiază într-un accident în localitatea buzoiană Oreavu, pe DN 2 E 85, vor fi duse la destinație, în București, cu un autocar ce urmează să ajungă în zonă de la Botoșani.
Imediat după accident s-a luat legătura cu firma căreia îi aparține autocarul implicat în accident și s-a decis ca o nouă mașină să fie trimisă de la Botoșani către Buzău pentru a-i prelua pe pasagerii ce urmează să ajungă în București.
Autocarul cu care vor fi duși oamenii către destinație va ajunge în localitatea Oreavu în câteva ore. Între timp, cei 25 de pasageri așteaptă autocarul care să i preia în parcarea unui restaurant din zonă în timp ce șoferul autovehiculului se află la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale.

Șoc și groază printre pasagerii unui autocar care se îndrepta, luni după amiază, dinspre Botoșani spre București.

Oamenii au trăit clipe de coșmar din cauza unui șofer râmnicean care, se pare că, a efectuat o depășire neregulamentară, pe linie continuă, ieșind în fața autocarului și provocând o tragedie.
Totul s-a întâmplat atât de repede încât șoferul autocarului nu a putut evita coliziunea. În urma impactului dintre autoturismul Logan și autocarul plin cu oameni, a rezultat decesul șoferului mașinii mici și rănirea celui care se afla la volanul autocarului ce se îndrepta spre Capitală. Omul a fost transportat la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale.
În autocarul care efectua curse pe ruta Botoșani-București se aflau circa 25 de persoane care nu au suferit leziuni în urma impactului cu autoturismul Logan, însă au suferit atacuri de panică.
În urma tragediei de la Oreavu, traficul pe DN 2 E 85 s-a desfășurat alternativ pe un sens de mers timp de mai multe zeci de minute.
C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.