Spitalul Județean Buzău va avea în curând un nou medic la secția de Diabet, nutriție și boli metabolice. Apriliana Stănescu este cea care a reușit să promoveze examenul organizat de Spitalul Județean Buzău pentru postul respectiv, pe care, de altfel, a fost și singurul candidat.
Apriliana Stănescu este medic rezident ultimul an, cu specializarea diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, este buzoiancă și este fiica judecătorului Mihai Stănescu de la Tribunalul Buzău și a medicului Cristina Stănescu. Cel mai probabil, Apriliana Stănescu își va începe activitatea la 1 iunie și se va ocupa de pacienții din ambulatoriul de specialitate al Spitalului Județean.
În Spitalul Județean Buzău sunt în prezent doi medici specializați pe diabet și boli de nutriție, Ecaterina Zoican și Dana Marinescu, iar la nivelul județului sunt aproximativ 22 de mii de persoane diagnosticate cu diabet.
Spitalul Județean Buzău mai este în căutare de medici specialiști, urmând a organiza, în viitorul apropiat, concurs și pentru ocuparea unor posturi pe secțiile Urologie, Neonatologie, Oncologie, Radiologie sau Cardiologie.

23 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.