arestat-2
Plutonierul major Constantin Bran, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, a fost reţinut, fiind acuzat că, în iulie anul trecut, a omorât o persoană care furase un tractor al familiei acestuia, din judeţul Buzău.
Procurorii Secţiei parchetelor militare din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au dispus, joi, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea plutonierului major Constantin Bran, urmând să ceară, vineri, Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a acestuia.

Potrivit referatului cu propunerea de arestare preventivă, în 13 iulie 2014, Constantin Bran, în timp ce se afla în localitatea de domiciliu din judeţul Buzău, a lovit de mai multe ori, cu un lemn, o persoană care furase un tractor al familiei subofiţerului. În urma loviturilor, victima a decedat.
Pe 13 iulie 2014, un bărbat de 39 de ani, ce era eliberat recent din închisoare, a fost găsit legat și bătut măr într-o pădure din Pogoanele. Surse judiciare declarau că bărbatul fusese dus în pădure după ce încercase să fure un tractor din localitatea Căldărăşti. Bărbatul a fost găsit imobilizat, cu mâinile şi picioarele legate cu şireturi, el având numeroase urme de lovituri pe corp, fiind solicitată intervenţia Poliţiei.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au urcat pe bărbat în maşină pentru a-l duce la audieri, la Postul de Poliţie din Pogoanele.
Rudele bărbatului i-au acuzat pe oamenii legii că nu au chemat ambulanţa la locul unde fusese găsit acesta, ci l-au transportat la centrul de permanenţă din Pogoanele, după ce bărbatul s-ar fi plâns că se simte rău. Aici, bărbatul a fost scos din maşina Poliţiei şi a decedat pe trotuar.
Vecinii bărbatului au spus, după tragedie, că acesta obişnuia să fure autovehicule şi să se plimbe cu ele pe câmp.
Ulterior, anchetatorii au stabilit că vinovați de moartea bărbatului se fac un angajat al ISU Bucureștiâ și un consătean de-al acestuia.
Angajatul ISU, plutonier major în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București, este originar din localitatea Căldărăști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.