Bărbat fără adăpost, găsit în viață de pompieri în zona Podului de la Mărăcineni

0
2465

UPDATE:

Căutările persoanei care s-ar fi aruncat de pe pod sâmbătă seară au continuat duminică dimineață după ivirea zorilor. Pompierii au identificat în zona podului de la Mărăcineni un bărbat fără adăpost care susține că s-ar fi aflat pe podul ce traversează râul Buzău sâmbătă seară dar care susține că nu ar fi încercat să se arunce de pe acesta. Bărbatul se află în stare bună și nu a necesitat îngrijiri medicale.

Din cauza întunericului pompierii au decis, sâmbătă seară, să sisteze căutările persoanei posibil dispărute în albia râului Buzău. Căutările vor fi reluate duminică în zori.

 

Mobilizare de forțe, sâmbătă seară, pe podul de la Mărăcineni. Echipaje ale Pompierilor, Poliției și Jandarmeriei căută o persoană care s-ar fi aruncat de pe pod.  O femeie aflată în trafic a anunțat  la 112 că un tânăr se află pe marginea podului și intenționează să sară în apă. Imediat după primirea apelului forțele de ordine s-au deplasat la fața locului însă nu au găsit indicii că cineva s-ar fi aruncat de pe pod. Cu toate acestea, căutările unei eventuale victime au demarat la lumina lanternelor și a reflectoarelor însă până acum nu a fost găsit nici un indiciu referitor la o posibilă victimă.

Vom reveni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.