Un adolescent de 7 ani a pornit ieri noapte în aventura vieții lui după ce a furat un microbuz și a plecat la drum pe șosea, ca un adevărat șofer.
Polițișii au intrat pe fir ieri după amiază când dispecerul din cadrul unei firme de transport persoane s-a prezentat la Poliţia municipiului Buzău şi a sesizat că, în noaptea de 16 spre 17 aprilie, un adolescent din Buzău a furat un microbuz ce aparţine acelei societăţi.
Ulterior, polițiștii au stabilit că tânărul de de 17 ani a ajuns în zona autogării și pentru că a găsit microbuzul cu cheile în contact, a pornit la drum, fără să se gândească vreo clipă că asta l-ar putea costa viața, pe el sau pe alți participanți la trafic. După ce s-a plimbat prin oraș, adolescentul s-a reîntors la autogară cu gândul să lase microbuzul de unde l-a luat. Acela a fost momentul în care individul a fost surprins de paznicul autogării exact când cobora de la volanul microbuzului. Paznicul nu i-a mai anunțat însă și proprietarii mașinii furate de adolescent care au aflat după ore bune că microbuzul este la locul lui.
Poliţiştii au început urmărirea penală împotriva adolescentului pentru furt calificat şi conducere fără permis şi l-au reţinut. Individul este cunoscut pentru trecutul său infracțional destul de bogat, având la activ o mulțime de furturi.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.