Președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu este de acord cu europarlamentarul Rares Bogdan în ceea ce privește primirea în PNL a oamenilor proveniti din alte partide. Astfel, deputatul buzoian a explicat că ușa partidului este închisă pentru membrii PSD și ALDE  și a negat că ar fi fost contactat personal de vre-un posibil migrator politic pentru a se alătura liberalilor.

„Usile sunt închise pentru PSD și ALDE asa cum a zis Rares Bogdan și așa se întâmplă și la Buzău. Probabil că cei care vor să plece de la PSD și nu au ajuns la PNL au trecut la Pro România, vezi cazul Trocărescu. Este foarte bine iar noi le urăm succes”, a spus Romanescu.

Totodată liderrul liberal a explicat că nu a discutat cu nimeni o posibilă înregimentare politică în partiddul pe care îl conduce la Buzău dar și că pentru a fi membru PNL trebuie să fii acceptat de toți colegii.

„Cine vrea sa vină la PNL trebuiie să se prezinte și să fie acceptat de toți colegii. Nu poti să mergi numai pentru interes și să fii mereu la putere. Eu personal cred că ar trebui să se termine și cât voi fi președinte la Buzău vreau să terminăm cu aceste lucruri. Am auzit de la membri de partid că sunt persoane cu funcții care vor să vină la PNL. Sunt niste informatii false, sau poate ei discută între ei dar pe mine nu m-a contactat nimeni și mă și deranjează că asta îi demoralizează pe oamenii vechi din partid”, a spus Cristinel Romanescu în cadrul unei conferințe de presă organizate joi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.