La Buzău, USL a obţinut la alegerile parlamentare tot ce era posibil. Toate cele 10 colegii din judeţ au fost adjudecate de liberali şi social democraţi. Potrivit liderului PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, USL a obţinut victorie pe toată linia. Astfel, echipa USL Buzău care va fi trimisă în Parlament este formată din Marian Ghiveciu PSD, aflat la al doilea mandat, Eugen Teodorovici PSD, la primul mandat, Eugen Nicolicea PSD la al şaselea mandat, Marcel Ciolacu PSD primul mandat. De la PNL au câştigat noi mandate George Scutaru, Titi Holban şi au fost aleşi pentru prima dată în Parlamentul României Erland Cocei şi Doina Tudor.
De asemenea, au fost trimişi în Parlamentul României Adrian Mocanu aflat la al doilea mandat de deputat şi tatăl său, Victor Mocanu, ales senator pentru prima dată.

1 COMENTARIU

  1. POATE ACUM DOMNUL SENATOR VICTOR MOCANU , CARE A INAUGURAT CU MARE FAST MATERNITATEA DIN BUZAU VA DUCE LA FINALIZARE ACEST PROIECT CU CARE S-A MANDRIT ASA MULT IN CAMPANIA ELECTORALA DIN VARA.
    Nu stiu cum de l-au votat oamenii pe acest om , nu a stiut decat sa minta si sa fure banii statului . E trist stam cu o maternitate noua „inaugurata” dar inca nefolosita in timp ce copii nostri se nasc in conditii mizere .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.