USR Buzău îl atacă pe primarul Buzăului,. Constantin Toma, despre care spune că s-ar opune construirii unui spital municipal la Buzău așa cum a propus deputatul USR Emanuel Ungureanu. Printr-un comunicat de presă intitulat „Căutăm teren pentru Spitalul Municipal” reprezentanții ISR fac apel pentru identificarea urgentă a unui teren unde acesta să poată  fi ridicat.

„Căutam teren pentru Spitalul Municipal

La începutul lunii ianuarie deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a discutat cu primarul Constantin Toma. I-a propus că locație pentru Spitalul Municipal un teren lângă cartierul Micro XIV, aflat în proprietatea primăriei Buzău. Constantin Toma a refuzat, motivând că acolo trebuie să se construiască un cimitir. Deputatul USR a arătat deschidere, afirmând că este gata să accepte și altă variantă de teren oferită de primărie. Timp de 2 luni de zile Constantin Toma a îngropat problema Spitalului Municipal și nu a oferit nici o altă varianta de teren. Un spital nu se poate construi în aer, primul pas este găsirea unui teren adecvat și disponibil.

Ce mai spun acum susținătorii frenetici ai lui Toma, când primarul lor blochează construcția unui Spital Municipal în Buzău? Pentru că vină pentru această întârziere aparține exclusiv primăriei Buzău, care se dovedește a nu fi un partener serios pentru un proiect extrem de important de care buzoienii au nevoie. Facem apel la Constantin Toma și îi îndemnăm și pe cetățeni să îi scrie cerându-i să nu mai pună bețe în roate. Tot ce are de făcut primăria este să ofere un teren. Iar dacă nu se poate găși un alt teren, atunci să ascultăm ce își doresc oamenii: spital sau cimitir?

Îi rugăm pe cetățeni să propună locații unde există teren liber pentru viitorul Spital Municipal din orașul nostru. Dacă aceste locații aparțin primăriei, îi vom cere împreună lui Constantin Toma să pună la dispoziție terenul. Dacă există alt proprietar, pentru că și asta e o varianta, atunci trebuie văzut ce pretenții are acel proprietar.

Va asigurăm că USR nu uită promisiunile din timpul campaniei, iar până la finalul acestui mandat va începe construcția Spitalului Municipal. Pe lângă asta Buzăul va avea și autostrada spre Ploiești și Focșani, realizată de guvernul din care și USR face parte.

Față de întrebarea domnului deputat PSD Andi Cristea adresată ministrului Sănătății, o mică glumă: doi tineri (oare pesediști?) vor să-și facă o casă. Fac un împrumut la banca, angajează proiectant, semnează contract cu firma de construcții, cumpără materiale. Vin muncitorii gata să se apuce de lucru. Dar atunci își dau seama că au omis ceva: nu aveau teren cumpărat.”

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua, pentru toate nevoile dvs. financiare, ne-am angajat să vă acordăm împrumuturi private tuturor persoanelor serioase și de încredere. Deci, dacă aveți nevoie, nu ezitați să mă contactați pentru a afla mai multe despre condițiile de împrumut de urgență prin e-mail la securefinance4@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.