Blaga si Preda
Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, îşi prezintă, luni, de la ora 18,00, la Sala Mare a Consiliului Judeţean, moţiunea „România dreaptă – PDL dincolo de lozinci”, cu care intenționează să câștige un nou mandat în fruntea PDL. Organizația județeană a PDL Buzău, condusă de deputatul Cezar Preda este o susținătoare declarată a lui Vasile Blaga și tocmai de aceea la întâlnirea cu actualul președinte al partidului sunt așteptați să ia parte aproape 400 de persoane, puțin peste capacitatea Sălii Mari a Consiliului Județean (370 de locuri).
Prezența unui număr mare de membri pe care conducerea PDL Buzău speră să îi aducă la prezentarea moțiunii cu care Vasile Blaga candidează la șefia partidului are darul de a demonstra liderilor de la Centru susținerea de care se bucură la nivel local deputatul Cezar Preda. Cu toate acestea din pricina rezultatelor obținute la alegeri delegația județului Buzău nu numără decât 92 de persoane care vor vota practic la alegerile programate în interiorul PDL la finele săptămânii următoare.
Actualul președinte al PDL, Vasile Blaga este ultimul candidat care vine să își prezinte în fața membrilor PDL Buzău moțiunea cu care speră să obțină un nou mandat la șefia partidului după ce în urmă cu două săptămâni la Buzău s-a aflat Elena Udrea care a fost întâmpinată de aproape toți delegații cu drept de vot dar și europarlamentarul Monica Macovei la prezentarea moțiunii căreia au luat parte aproximativ 30 de persoane.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.