Fostul inspector general al ISJ Buzău, Florina Stoian, alături de adjunctele, Daniela Palcău și Nela Wamsiedel, au revenit de luni, în fruntea învățământului buzoian. Instalarea celor trei inspectori la conducerea ISJ Buzău a fost făcută printr-un ordin al ministrului sosit la ISJ Buzău vineri seara după ce cei trei inspector au câștigat în instanță lupta cu ministerul de resort.

„Vineri la 17.30 au sosit pe fax cele trei ordine, ele sunt semnate de ministru cu data de 27 și prevăd ca din data de 30 să fim numite pe funcțiile deținute anterior pentru care instanța a anulat ordinele de revocare din funcție. Am început treaba, ne-am împărțit atribuțiile sper că vom fi lăsați să lucrăm”, a declarant inspectorul general al ISJ Buzău, Florina Stoian.

La rândul său, adjunctul IȘJ, Nela Wamsiedel, a declarat că  speră să fie lăsată să își facă treaba catalogând perioada scursa de la demitere și până la recăpătarea postului drept cea mai urâtă din viața sa.

„La un moment dat mi-am dorit să renunț dar datorită colegilor și a unui val de simpatie nu m-am dat bătură. Am fost data afară din inspectorat nedrept și într-un mod neelegant. Este cea mai urâtă perioadă din viața mea. Sper să ne lase să facem treaba de acum în colo. AM speranța că din ce s-a întâmplat s-a învățat ceva și că vom putea să ne desfășurăm activitate în liniște”, a spus inspectorul general adjunct al ISJ Buzău, Nela Wamsiedel.

Totodată, Wamsiedel a declarat că va continua lupta în instanță pentru recuperarea cheltuielilor de judecată dar și banii pe care ar fi trebuit să îi încaseze din funcțiile de conducere pe care le-a deținut.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.