Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a primit a primit recent un ventilator mecanic donat de Asociația CERT TRANSILVANIA, cu sprijinul General Membrane S.A.. Valoare a aparatului donat se ridică la suma de 110.789 lei.

„Acest ventilator este vital pentru pacienţii depistaţi pozitiv cu COVID-19, pentru că ei dezvoltă insuficienţă respiratorie severă şi ajung în imposibilitatea de a respira singuri, iar aparatul îi menţine in viaţă. Ventilatoarele susţin funcţionarea normală a plămânilor şi sunt necesare pentru tratarea pacienţilor cu probleme respiratorii, care sunt de regulă o consecinţă nedorită a infectării cu virusul COVID-19. Doresc să mulţumesc Asociaţiei Cert Transilvania, General Membrane S.A pentru această donaţie de maximă necesitate pentru secţia U.P.U.-SMURD, în contextul actual”, a declarant medical Adrian Zoican.

De asemenea, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău aduce mulţumiri Asociaţiei Cert Transilvania și General Membrane S.A. pentru implicarea de care au dat dovadă prin donarea acestui ventilator ultramodern pentru secţia U.P.U.-SMURD, care vine în sprijinul pacienţilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.