Verighete Duminică la orele prânzului o patrulă de jandarmi a observat în centrul municipiului Buzău un bărbat ce oferea spre vânzare trecătorilor verighete dintr-un material galben despre care spunea că ar fi aur. Oamenii legii au intrat pe fir și au descoperit că bărbatul de 38 de ani din Sibiu avea asupra sa nu mai puțin de 13 astfel de bijuterii pe care intenționa să le vândă pentru a face rost de bani. El le-a declarat jandarmilor că a achiziţionat verighele de la o altă persoană în scopul revânzării şi că a recurs la această activitate pentru că nu are o altă sursă de venit.
În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare susceptibile săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău recomandă populaţiei să nu încurajeze acest gen de comerţ ilegal şi atrage atenţia asupra riscurilor la care se expun cei care achiziţionează astfel de bunuri din alte locuri decât cele special destinate.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.