Fotograful buzoian Cătălin Ilnițchi dă semne de însănătoșire. Conform jurnaliștilor de la Antena 3, care au realizat un material despre starea buzoianului chiar în spitalul din Israel unde acesta este tratat, Cătălin răspunde tratamentului și medicii l-au supus mai multor operații de reconstrucție a feței și a umărului. Alături de Cătălin stă zi și noapte mama sa care face tot ceea ce îi stă în putință ca fiul său să treacă mai ușor peste drama care la adus în această situație.
„Cătălin ascultă din nou muzică rock, în salonul din spitalul din Israel. Play¬listul i-l face mama lui. Îl întreabă ce vrea să asculte, iar el îi răspunde cu o strângere de mână. Deocamdată, Cătălin nu poate vorbi, dar evoluţia lui este bună”, scriu jurnaliștii de la Antena 3.
Vestea îmbucurătoare, spusă de mama lui Cătălin, Tamara este aceea că băiatul ei face progrese mari. Medicii din Tel Aviv l¬-au operat a doua oară. I-¬au reconstruit parțial urechile și umărul stâng. Rănile de pe cap încep să se vindece, la fel și cele de pe brațe.

2 COMENTARII

  1. […] Fotograful buzoian Cătălin Ilnițchi dă semne de însănătoșire. Conform jurnaliștilor de la Antena 3, care au realizat un material despre starea buzoianului chiar în spitalul din Israel unde acesta este tratat, Cătălin răspunde tratamentului și medicii l-au supus mai multor operații de reconstrucție a feței și a umărului. Alături de Cătălin stă zi și noapte mama sa care face tot ceea ce îi stă în putință ca fiul său să treacă mai ușor peste drama care la adus în această situație. „Cătălin ascultă din nou muzică rock, în salonul din spitalul din Israel. Play¬listul i-l face mama lui. Îl întreabă ce Sursă știre […]

  2. […] Fotograful buzoian Cătălin Ilnițchi dă semne de însănătoșire. Conform jurnaliștilor de la Antena 3, care au realizat un material despre starea buzoianului chiar în spitalul din Israel unde acesta este tratat, Cătălin răspunde tratamentului și medicii l-au supus mai multor operații de reconstrucție a feței și a umărului. Alături de Cătălin stă zi și noapte mama sa care face tot ceea ce îi stă în putință ca fiul său să treacă mai ușor peste drama care la adus în această situație. „Cătălin ascultă din nou …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.