Constantin BOSCODEALA

Constantin Boșcodeală va fi judecat la termenul din 26 ianuarie de aceleași judecătore care au judecat de la început apelul formulat de edil și de procurorii DNA. Completul însărcinat cu judecarea cererii de recuzare s-a întrunit, joi și a respins cererea formulată de apărătorul lui Constantin Boșcodeală ca nefondată.
„ Respinge, ca nefondată, cererea de recuzare formulată de apelantul inculpat Boşcodeală Constantin Octavian, prin apărător ales, privind membrii completului de judecată A9, doamnele judecător Mirela Şerban şi Simona Franguloiu, investit cu soluţionarea în apel a cauzei ce formează obiectul dosarului penal nr. 18228/197/2013. Definitivă”, se arată în încheierea ședinței din Camera de Consiliu.
Prin urmare, la termenul din 26 ianuarie cauza va ajunge tot la completul format din cele două judecătoare, Mirela Șerban și Simona Frânguloiu despre care Constantin Boșcodeală a declarat că ar fi „parțiale” după ce i-au respins expertiza extrajudiciară din care reieșea că prejudiciul în dosarul Gloria este egal cu zero.

2 COMENTARII

  1. […] Constantin Boșcodeală va fi judecat la termenul din 26 ianuarie de aceleași judecătore care au judecat de la început apelul formulat de edil și de procurorii DNA. Completul însărcinat cu judecarea cererii de recuzare s-a întrunit, joi și a respins cererea formulată de apărătorul lui Constantin Boșcodeală ca nefondată. „ Respinge, ca nefondată, cererea de recuzare formulată de apelantul inculpat Boşcodeală Constantin Octavian, prin apărător ales, privind membrii completului de judecată A9, doamnele judecător Mirela Şerban şi Simona Franguloiu, investit cu soluţionarea în apel a cauzei ce formează obiectul dosarului penal nr. 18228/197/2013. Definitivă”, se arată în încheierea ședinței din Camera …mai multe stiri […]

  2. […] Constantin Boșcodeală va fi judecat la termenul din 26 ianuarie de aceleași judecătore care au judecat de la început apelul formulat de edil și de procurorii DNA. Completul însărcinat cu judecarea cererii de recuzare s-a întrunit, joi și a respins cererea formulată de apărătorul lui Constantin Boșcodeală ca nefondată. „ Respinge, ca nefondată, cererea de recuzare formulată de apelantul inculpat Boşcodeală Constantin Octavian, prin apărător ales, privind membrii completului de judecată A9, doamnele judecător Mirela Şerban şi Simona Franguloiu, investit cu soluţionarea în apel a cauzei ce formează obiectul dosarului penal nr. 18228/197/2013. Definitivă”, se arată în încheierea ședinței din Camera Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.