Targa maternitatea Buzau
Targa maternitatea Buzau

Medicii Cătălin Păun și Claudiu Șerbănoiu au rămas în cursa pentru ocuparea postului de șef al Secției Obstetrică-Ginecologie I din cadrul Maternității Buzău, după analizarea dosarelor depuse de aspiranții la acest post. Dosarul actualului șef interimar al secției, dr. Mircea Șuteu, a fost respins.
Concursul propriu-zis va avea loc în luna mai, deși inițial fusese programat pentru finele lunii curente, însă data a fost schimbată pentru că examenul nu putea avea loc înaintea celui de manager al Spitalului Județean Buzău și a celui pentru postul de director medical. În aceste condiții,concursul va avea loc în data de 11 mai după ce în luna aprilie, în data de 9, cel mai probabil, vor fi fost organizate examenele pentru ocuparea posturilor de director al spitalului și director medical. Acum, cele două funcții, ocupate de ec. Claudiu Damian și dr. Stanciu Paraschiv, sunt deținute cu delegație.
Maternitatea este secție exterioară a Spitalului Județean Buzău, deci, sub tutela celui mai mare spital buzoian, aflat în curtea Consiliului Județean.
Maternitatea are două secții: Obstetrică-Ginecologie I , condusă în prezent de dr. Mircea Șuteu ți Obstetrică-Ginecologie II, sub coordonarea medicului Dorin Neacșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.