Parlamentarii PSD de Buzău au fost aleși în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaților și Senatului majoritatea ocupând diverse funcții în cadrul acestor comisii. Astfel conform unui comunicat de presă remis de PSD Buzău, cea mai mare funcție este deținută de liderulPSD Buzău, Marcel CIolacu ales pentru a patra oară Secretar al Camerei Deputaților și membru în Comisia pentru Afaceri Europene. Fostul secretar de stat Sorin Lazăr este membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci întimp ce Ionela Dobrică este Vicepreședinte al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor. Fostul viceprimar al municipiului Buzău, Sebastian Radu este secretar al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării și membru în Comisia pentru sănătate și familie iar Dănuț Păle este membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice.
În cee ace îi privește pe senatorii PSD de Buzău, Lucian Romașcanu a fost desemnat secretar al Comisiei pentru cultură și media, membru în Comisia pentru afaceri europene, în timp ce Liliana Sbîrnea este secretar al Comisiei pentru învăţământ, știinţă, tineret şi sport, membră a Comisiei pentru afaceri europene.

„Prin această echipă PSD Buzău și-a propus să vă reprezinte pe dumneavoastră, buzoienii, cu maximă competență și responsabilitate, să răspundă cu promptitudine sugestiilor, nevoilor sau solicitărilor trimise către noi. Știm foarte bine că încrederea pe care ne-ați acordat-o trebuie conservată prin chiar rezultatele muncii noastre în calitate de parlamentari aleși. Săptămâna viitoare activitățile noastre continuă: după desemnarea Primului- Ministru trebuie stabilit și învestit noul Guvern, astfel încât executivul să își poată începe activitatea în cel mai scurt timp și să putem elabora un calendar necesar implementării programului nostru de guvernare”, se arată în comunicatul semnat de liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.