Vicepremierul Grațiela Gavrilescu a preluat, interimar, conducerea ALDE Buzău. Parlamentarii PMP Mocanu și Bădulescu, așteptați în partid

0

Vicepremierul Grațiela Gavrilescu a preluat, oficial, conducerea organizației județene a ALDE Buzău. Ministrul venit la Buzău, vineri seară, a declarat că vrea să facă performanță politică la Buzău cu „autenticul partid liberal” în timp ce fostul președinte Cristescu va fi vicepreședinte.

„Sunt un om foarte hotărât și provin de la organizația ALDE Prahova, organizația cu cel mai bun scor fapt pentru care avem și doi miniștri. Dorim ca ALDE să obțină scorul pe care îl dau sociologii de peste 15 la sută  și să nu avem nici un fel de frică în a-l susține pe domnul Tăriceanu la președinția României. Totodată vom deschide ușile partidului pentru cât mai mulți membri”, a declarat Grațiela Gavrilescu.

Cu aceiași ocazie, actualul președinte interimar al ALDE Buzău a prezentat noul secretar general al organizației în persoana avocatului Cristian Alexandru.

În ceea ce privește venirea în ALDE a senatorului Dorin Bădulescu și a deputatului Adrian Mocanu, Grațiela Gavrilescu a explicat că mulți parlamentari discută în aceste zile trecerea de partea oamenilor lui Tăriceanu  însă a evitat să precizeze dacă cei doi au sau nu adeziuni la partidul pe care îl reprezintă lăsând însă să se înțeleagă că au existat discuții în acest sens.

„Domnul deputat Mocanu și domnul senator Bădulescu sunt liberi să facă ce vor cu funcțiile domniilor lor. V-am spus și înainte că ușa ALDE Buzău este deschisă dar eu nu știu ce vor face domniile lor. În ultima vreme mulți deputați sau senatori de la alte partide politice s-au afiliat ALDE. În ceea ce îl privește pe domnul Mocanu eu i-am zis de nenumărate ori să vină la ALDE, ce decizie a luat să vă spună el” a transmis ministrul Grațiela Gavrilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.