Președintele PSD Buzău, vicepremierul Marcel Ciolacu , l-a însoțit joi pe primul ministru Mihai Tudose la Ministerul Transporturilor unde s-a întâlnit cu ministrul Răzvan Cuc și cu echipa acestuia. Cei doi social-democrați de la vârful Guvernului au vrut să afle detalii despre stadiul lucrărilor la autostrăzile aflate în lucru.
„Alături de premierul Mihai Tudose am efectuat astăzi o vizită de lucru la Ministerul Transporturilor, unde ne-am întâlnit cu ministrul Răzvan Cuc și cu echipa dumnealui. Am ales ca prima deplasare oficială la un minister să fie la Transporturi dat fiind importanța acestui domeniu pentru economia națională precum și faptul că de aici cetățenii au cele mai mari așteptări.
Discuțiile s-au axat în principal asupra stadiului lucrărilor tronsoanelor de autostrăzi în construcție, asupra proiectelor mari și a surselor specifice de finanțare, delegându-se totodată responsabili pentru fiecare în parte.
Din punctul meu de vedere, a fost necesară această întâlnire pentru a stabili un calendar și un model de lucru agreat de toatã lumea, astfel încât să nu se mai ajungă la blocaje instituționale” , a scris Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.