Vicepremierul și președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, solicită Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI 2008) să elimine costurile pe care cetățenii din Buzău și Râmnicu Sărat le plătesc pentru apa meteorică.

În același timp, agenții economici ar trebui să plătească pentru colectarea apei meteorice un preț mai mic cu aproximativ 30 la sută.

”Sunt două măsuri desprinse din concluziile unui studiu comandat de municipalitate la începutul anului și care a fost între timp finalizat. Așa cum m-am zbătut ca Buzăul să primească fonduri pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare locală, îmi doresc acum ca oamenii din Buzău și Râmnicu Sărat să plătească facturi mai mici la întreținere, prin eliminarea costurilor legate de apa meteorică. De asemenea, este o măsură care va sprijini și va încuraja și consumatorii agenți economici”, a declarat Marcel Ciolacu.

În context, Marcel Ciolacu a solicitat Consiliului Județean Buzău și Companiei de Apă Buzău convocarea de urgență a Adunării Generale a Acționarilor ADI 2008 pentru formalizarea legală a acestor măsuri.

”Mă aștept ca aceste lucruri să fie duse la îndeplinire cât mai repede de factorii responsabili. Cetățenii din Buzău și Râmnicu-Sărat au dreptul la apă mai ieftină și la servicii de calitate din partea autorităților locale”, a mai spus Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.