accident Buzau
Viceprimarul comunei Bordești, Adrian Gavrilă, unul dintre supraviețuitorii accidentului produs produs duminică, 12 iulie, la intrarea în Rîmnicu Sărat, a povestit pentru jurnaliștii „Monitorul de Vrancea” cum își aduce aminte că s-a petrecut tragicul eveniment în urma căruia consilierul local din Bordești, Ion Ghiorghi și un copil de 10 ani au murit pe loc. Victimă a accidentului rutier, viceprimarul Adrian Gavrilă a ajuns în cele din urmă la Spitalul de Urgență Floreasca unde medicii încearcă să îl pună pe picioare însă mai au mult de muncă.
„Se spun tot felul de chestii, care nu sunt reale. Situația a fost în felul următor: noi am stabilit de la Brăila cine să conducă la întoarcere și așa a rămas. Pe la Movila Miresii l-am întrebat pe nea Nelu Pișcu ( n.r. consilierul Ion Ghiorghi) dacă nu vrea să conduc eu și mi-a zis că rămâne cum am stabilit, adică să conducă el. Băiatul care era cu noi ne-a zis în glumă să ne punem centurile de siguranță deoarece așa spune decretul de circulație și chiar el în spate a spus că este obligat să o poarte. Când am ajuns la Rîmnicu Sărat la Hanul Carpatin îmi amintesc doar impactul dintre cele două mașini. Am leșinat și știu că la un moment dat a venit o doamnă care m-a ajutat să mă dau jos din mașină. Eram plin de sânge. Pentru câteva momente nu știam de ce sunt acolo și cu cine sunt în mașină. Am rugat-o pe doamna aceea să îmi dea telefonul și am reușit să îi sun pe cumnatul și sora mea. Mi s-a făcut rău și m-am trezit în ambulanță. Mi-am revenit iar și am mai dat niște telefoane,după care iar mi s-a făcut rău și m-am trezit la spital la Buzău. După aceea am fost transferat la Spitalul Floreasca”, a spus viceprimarul Adrian Gavrilă pentru „Monitorul de Vrancea.”
Viceprimarul din Bordești care a spus că toți ocupanții autoturismului purtau centura de siguranță mai spune că fost ajutat și de faptul că nu a suferit de alte afecțiuni dar și că, nimic nu va mai fi ca înainte, chiar și după ce se va recupera.
„Medicii mi-au spus că am avut mare noroc că nu am suferit de nici o boală înainte. Mi-au zis că am avut o sănătate de fier. Doamne ferește prin ce cumpănă am trecut. Acum aștept rezultatul la niște analize și dacă vor fi bune voi veni acasă. Va fi foarte greu deoarece va trebui să stau tot la pat să mă recuperez. Medicii mi-au zis că indiferent de situație nu voi mai fi ca la început. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a avut și are grijă de mine”, a declarat alesul din Bordești, Adria Gavrilă reporterilor „Monitorul de Vrancea.”
Viceprimarul comunei Bordești, din județul Vrancea, Adrian Gavrilă alături de consilierul local Ion Ghiorghi, de un copil de 10 ani și de un bărbat din Brăila se întorcea duminică, 12 iulie, către casă când șoferul unui autocar a intrat pe contrasesns și s-a ciocnit frontal cu mașina în care se aflau cei patru. În urma impactului consilierul local și copilul de 10 ani au murit pe loc iar viceprimarul și un alt bărbat au suferit răni grave. Vinovat de producerea accidentului, șoferul autocarului din Piatra Neamț, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.