Durere fără margini, marți, la Râmnicu Sărat unde au fost înmormântate mama și cele două fete ucise de tatăl lor. Sute de oameni s-au alăturat cortegiului care a plecat de la capela „Sfântul Ioan” străbătând orașul și le-au condus la groapă pe fetițele de 7 și 8 ani, Nicoleta și Andreea dar și pe mama lor Adina de doar 26 de ani. Alături de sicrie a stat tot timpul mama femeii ucise dar și fratele ei care nu poate înțelege cum de nenorocirea s-a abătut tocmai asupra surorii și nepoatelor sale.
„Dumnezeu a vrut, așa s-a întâmplat, ce pot să mai zic eu. Nu acuz pe nimeni stăteau de vreo 10 ani împreună, putea să bănuiască cineva ? „, a declarat Marius Larion, fratele femeii ucise.
Alături de familie, preotul care le-a botezat pe cele două micuțe nu credea sub nici un chip că va ajunge să le și îngroape pe Nicoleta și Andreea.
„Fetițele au fost adevărați îngeri, le-am botezat iar când am auzit prima dată, toata noaptea nu m-am putut odihni pentru ca a fost într-adevăr un lucru înfricoșător. Chiar nu m-am putut aștepta și motivele cred că le știe Dumnezeu și cel care a făcut fapta”, a declarat părintele Constantin.
Adina Larion împreună cu fiicele sale au fost ucise săptămâna trecută de cel care le era concubin și tată cu mai multe lovituri de cuțit. Bărbatul cu mai multe condamnări la activ aflase că trebuie să se întoarcă după gratii și nu a mai suportat gândul că până la revenirea acasă ar fii putu fi părăsit de soție. După ce a comis fapta criminalul de la Râmnicu Sărat a încercat, fără succes, să se sinucidă.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.