Deputatul liberal George Scutaru i-a răspuns ieri președintelui Consiliului Județean Buzău care i-a reproșat marți, în aceeași zi când s-a lansat în atacul la adresa medicilor, că nu știe pe ce lume trăiește și că cel mai bine ar pleca la Moscova, acolo unde a devenit cunoscut.
Reacția lui Mocanu de la începutul săptămânii a venit după ce Scutaru a condamnat modul în care președintele Consiliului Județean a împărțit banii județului, considerând că sume importante vor ajunge în colegiul în care a fost ales deputatul PSD Adrian Mocanu, fiul lui Victor Mocanu.
În replică, Mocanu îi transmitea lui Scutaru că este limpede că nu este buzoian și că cel mai bine ar face să „plece la Moscova, acolo unde a învățat dumnealui”
Ieri, deputatul liberal Gerorge Scutaru a anunțat că i-a solicitat președintelui C.J. Victor Mocanu, conform legii, o serie de informații despre activitatea instituției pe care o conduce și a ținut totodată să-i dea o replică social democratului: „Îi spun domnului Mocanu că sunt foarte multe diferențe între mine și dânsul chiar dacă suntem născuți la doar 35 de kilometri distanță. Sunt foarte mândru cu cariera mea de jurnalist de 8 ani de zile și cu faptul că trei ani de zile am fost corespondent la Moscova al ProTV, o instituție de presă mai mult decât onorabilă. Faptul că mi-am început notorietatea transmițând de la Moscova nu e un lucru deloc rușinos. Nu am avut notorietatea domnului Mocanu care a început ca persoană publică bâlbâindu-se când și-a luat un Audi din bani publici și după câteva zile l-a dat înapoi. Prefer notorietatea mea decât a domnului Mocanu”,a încheiat deputatul liberal George Scutaru.

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Incredibilă comportarea lui Mocanu! Manifestări pur comuniste, „să se ducă de unde a venit”, expresie pe care o utilizau activiştii politici ai pcr, în loc să se bucure că le-a picat steaua pe casă cu un om capabil.
    În aceeaşi manieră e şi plecarea lui, cu jalba „în proţap”, la Iliescu…
    Stai mă nene de vorbă, dacă doi inşi îţi spun că cutare e prost, trimite-l domle acasă. Ambiţii, furăciuni, trafic de influienţă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.