Încă o surpriză pe lista MApN cu avansări în grad din 2011 și 2012 în care au fost constatate nereguli. Fostul președinte al Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu, completează lista celor care peste noapte s-au trezit cu multe grade pe umăr, unii dintre ei chiar fără să aibă stagiul militar satisfăcut.
Astfel, pe listele din 2011 cu avansări în grad operate de MapN apare și numele lui Victor Mocanu, fost președinte al Consiliului Județean Buzău, un cunoscut baron local, vestit pentru afacerile necurate derulate cu bani europeni și pentru fastuasa nuntă cu aproape 1000 de invitați pe care i-a organizat-o fiului său, deputatul Adrian Mocanu. Victor Mocanu a fost avansat de la maior la locotenent-colonel.
Totodată, în situaţia prezentată de Ministerul Apărării pe listele cu avansări în grad cu nereguli din 2011 mai figurează și numele primarului Buzăului, Constantin Boşcodeală, care a fost avansat de la locotenent la căpitan.
Pe lista MApN mai apare și deputatul Cezar Preda care a fost avansat de la locotenent la colonel, listele cu avansări fiind completate cu Sorin Blejnar, Laura Codruța Kovesi, Emilian Schwartzenberg, realizatorul TV Vlad Enăchescu, Miodrag Belodedici, Gabi Balint, Helmut Duckadam, Victor Piţurcă, Mugur Isărescu, Mihai Răzvan Ungureanu, Kelemen Hunor, etc.

C.D.

1 COMENTARIU

  1. deja au luat-o razna! eu am luptat in zone de conflict! sunt acolo baieti care isi risca viata in fiecare secunda fara echipament corespunzator…. si astia au grade superioare si beneficii! as vrea sa vad, in caz de ceva, in ce pivnite luxoase se vor ascunde „ofiterii” astia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.