Peste 300 de social democrați din municipiul Buzău și-au desemnat, vineri candidatul la Președinția Românie în persoana șefului PSD, Victor Ponta. Pe lângă votul propriu zis care nu a fost altceva decât o formalitate, Organizația Municipală a PSD și-a desemnat delegații la Conferința Extraordinară Județeană ce va avea loc vinerea viitoare și a înlocuit doi membri ai Biroului Permanent Municipal, pe subprefectul George Sava devenit între timp apolitic și pe Ionuț Apostu devenit funcționar public odată cu preluarea conducerii Agenției de Protecție a Mediului.
Nu în ultimul rând, probabil cea mai importantă decizie a social-democraților a fost împuternicirea acordată președintelui Organizației Municipale Marcel Ciolacu și președintelui Organizației Județene, Constantin Boșcodeală de a completa Biroul Permanent Municipal cu eventualii membri proveniți din alte partide semn că după publicarea în Monitorul Oficial a ordonanței ce legiferează migrația politică se așteaptă câteva transferuri de marcă ce trebuie răsplătite cu funcții pe măsură.
Întrebat de numele politicienilor care se vor trece în tabără social-democrată Președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, a refuzat să de anume mulțumindu-se să comenteze pe marginea situației.
„Nu vă pot spune nimic la această oră dar Monitorul oficial cu ordonanța abia de azi dimineață a ajuns în teritoriu cred că el este studiat de toată lumea pentru a lua decizia în deplină cunoștință de cauză. Și eu am studiat ordonanța, este foarte clară și urmează să vedeți în următoarele 45 de zile ce aleși se vor alătura PSD. Oricum eu vreau să reînnoiesc invitația adresată tuturor consilierilor locali, județeni sau primarilor de a veni alături de PSD”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.