Un bărbat de 52 de ani din Buzău a fost prins de vânzătoarea unei carmangerii din cartierul MIcro 14 și luat la bătaie, după ce a furat bani din casa de marcat a magazinului. Femeia a reușit să recupereze și o parte din sumă. Poliția l-a arestat preventiv pe bărbat, care ar fi furat bani și în primăvară, din magazinul Le Big, din același cartier, Micro 14.

Potrivit polițiștilor, joi după-amiază, bărbatul a intrat într-o carmangerie din Buzău, cu intenția de a fura bani, scena fiind surprinsă de o cameră de supraveghere din magazin.
Astfel, în imagini se poate observa cum bărbatul, profitând de faptul că vânzătoarea plecase într-o altă încăpere, a deschis casa de marcat, a furat banii, apoi a plecat. La întoarcere, vânzătoarea a observat casa de marcat deschisă și pe bărbat ieșind grăbit din magazin, astfel că a fugit după el.
Ulterior, conform martorilor, femeia l-ar fi prins pe hoț în fața magazinului și ar fi început să-l lovească, reușind să recupereze o parte din banii furați.

Polițiștii au fost sesizați de o adolescentă care se afla în zonă.

„Joi, în jurul orei 15.00, Poliția municipiului Buzău a fost sesizată de către o adolescentă în vârstă de 17 ani că o persoană necunoscută a furat bani dintr-o societate comercială din Buzău. La scurt timp de la sesizarea faptei, cu sprijinul semnalmentelor oferite de persoana vătămată – o buzoiancă de 43 de ani (n.r. – vânzătoarea de la carmangerie), polițiștii l-au prins pe bărbat, în vârstă de 52 de ani. Din cercetări a reieșit că bărbatul, profitând de neatenția angajatei, care se afla într-o altă încăpere a magazinului și lăsase banii neasigurați, a furat 550 de lei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Județene Buzău.

Oamenii legii au întocmit dosar penal în acest caz, prejudiciul fiind recuperat. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Bărbatul a fost reținut inițial de polițisti, apoi a fost prezentat instanței care a emis mandat de arestare preventivă pe numele său.

De altfel, din cercetări a reieșit că bărbatul a dat și alte spargeri în magazine din Buzău. Astfel, în primăvara acestui an, el a fost înregistrat de camerele de supraveghere dintr-un supermarket, în timp ce fura dintr-o casă de marcat, prejudiciul fiind atunci de 2.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.