UPDATE: Bărbatul a fost prezentat astăzi în fața judecătorilor iar aceștia au decis că el trebuie să rămână după gratii pentru următoarele 29 de zile.

 

Parcă i-a luat Dumnezeu mințile. Un bărbat de 39 de ani a băgat spaima în localnicii din comuna Balta Albă, după ce a plecat prin sat cu arma la brâu. S-a întâmplat zilele trecute, când individul, băut bine, și-a ieșit din pepeni pentru că nu și-a găsit nevasta acasă. Știind că ar putea s-o aștepte o nouă bătaie, biata femeie a plecat prin sat, pe la cunoscuți, unde avea de gând să rămână până când soțul ei, agresiv din fire mai ales când bea un pahar în plus, se va trezi din beție.
Numai că individului nu i-a picat deloc bine gestul femeii și a pornit prin sat în căutarea ei. Nu ar fi fost nicio problemă dacă bărbatul nu și-ar fi luat la purtător și o armă pe care chiar și el și-a confecționat-o din resturile unor puști mai vechi.
Individul s-a oprit prima dată în gospodăria unui cunoscut, acolo unde bănuia că se ascunde nevasta lui. A intrat fără acordul proprietarului și, nervos din cale afară, nu a stat prea mult pe gânduri și a tras un foc, pentru a-i intimida pe cei care i se împotriveau. Din fericire, nu a fost nimeni rănit.
Pentru că nu și-a găsit nevasta, bețivanul s-a întors acasă, dar nici aici nu s-a calmat. Și-a sunat femeia căreia i-a spus că dacă nu se întoarce de îndată acasă va da foc întregii gospodării, și ca să fie și mai convingător, a mai tras un foc de armă în plan vertical în bucătăria locuinței.
Acum, individul se odihnește în arestul Poliției Buzău, fiind reținut pentru 24 de ore. El va fi cercetat acum pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept şi violare de domiciliu.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.