Anunțată din vara anului trecut și scoasă pe piață la jumătatea lunii octombrie, piesa „Free” realizată de buzoianul DJ Sava are de astăzi și un videoclip.
Single-ul “Free” compus de buzoianul DJ Sava împreună cu Ștefan Mihalache(Connect-R), Jacques Yolo și Treitl Hammond și interpretat alături de Andreea Dorobanțu şi DJ Yolo păstrează stilul consacrat al artistului și face deja furori în cluburile din întreaga țară. Piesa are și un remix oficial făcut de băieții de la Deepside Deejays.

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2012/01/Dj-Sava-feat.-Andreea-D-Free-Deepside-Deejays-Remix.mp3|titles=Dj Sava feat. Andreea D – Free (Deepside Deejays Remix)]

Videoclipul a filmat într-un club din Bucureşti, este regizat de Alex Ceaușu și reda redă exact ceea ce se întâmplă în concertele susținute de cei trei.
Despre clipul lansat astăzi de youtube DjSavaOfficial, producătorul, compozitorul și interpretul spune că se așteaptă să fie un succes: „piesa sună bine, are un ritm foarte bun, plin de viață și sunt convins că va avea succes.”
Constantin Sava a început să mixeze imediat după revoluție în anul 1990 iar timp de 10 ani a fost DJ resident în discoteca NoLimit din Buzău. După anul 2000, Constantin Sava, cunoscut publicului ca DJ Sava, a devenit o prezența obișnuită în cluburile din Costinești iar de aici până la succesul de care se bucură în prezent a fost doar un pas.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.