UPDATE: Misiunea echipajului de pe elicopterul solicitat astăzi de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău pentru preluarea a două gravide și un bolnav, din zone izolate, s-a dovedit extrem de dificilă. DIn cauza vântului puternic, elicopterul a preluat inițial doar gravidele din Podgoria și Bisoca și pentru că nu a putut ateriza la Buzău le-a transportat pe cele două femei la spitalul din Focșani. Abia după aceea, elicopterul a preluat și cazul din Robeasca, o femeie care a suferit un accident vascular cerebral. Bătrâna a fost transportată la un spital din Capitală întrucât starea sa de  sănătate era extrem de gravă.

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău a solicitat, astăzi,  un elicopter pentru a prelua trei persoane care trebuia să ajungă urgent la spital, însă salvarea nu a putut  ajunge la ele din cauza drumurilor impracticabile.

Elicopterul trebuie să preia două gravide din localităţile Podgoria şi Bisoca, unde salvarea nu poate ajunge din cauza drumurilor blocate de nămeţi. Cele două femei trebuie să ajungă la maternitate cât mai repede. De asemenea, elicopterul va prelua o bătrână din Robeasca, femeia  suferind un accident vascular cerebral drept pentru care  care trebuie  să ajungă urgent la spital.

În judeţul Buzău, miercuri după amiază a scăzut numărul localităţilor izolate, de la 114 câte erau dimineaţă la 106 în prezent. De asemenea, numărul localtăţilor fără energie electrică a scăzut de la 11 la 10, Vadu Paşii fiind localitatea care a fost realimentată.
La ora 15.00, 16 drumuri judeţene mai sunt blocate în judeţul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.