Ninsori şi vânt puternic. Asta-i ne aşteaptă începînd din această noapte şi până joi, la ora 18.00.
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în această după amiază o avertizare de cod galben valabilă pentru următoarele două zile. Incepând din această noapte, până joi la ora 18.00, va fi iarnă de-a binelea. Va ninge abundent iar stratul de zăpadă depus va fi unul consistent în tot sud-estul ţării, inclusiv la Buzău, după cum spun meteorologii.

Vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze ce vor depăşi în rafală 60 – 70 km/h, în special în judeţele din sud-estul ţării unde va fi viscol. Special pentru sudul şi estul Munteniei, în prima parte a intervalului de cod galben, precipitaţiile vor fi mixte şi se va produce polei. De joi seara vremea va deveni geroasă îndeosebi noaptea şi dimineaţa, mai ales în estul, sudul şi centrul ţării

Având în vedere atenţionarea meteorologică,prefectul judeţului Buzău, Paul Beganu a convocat astăzi în  şedinţă membrii Comandamentului de iarnă pentru a analiza  situaţia  operativă  de la nivelul judeţului. În cadrul şedinţei,  prefectul judeţului Buzău a dispus acestora  să urmărească cu toată atenţia evoluţia fenomenelor meteorologice, la nivelul judeţului , pentru a putea interveni în timp util la apariţia unor eventuale situaţii de urgenţă.
Membrii comandamentului de iarnă au dispus măsuri pentru a se asigura o fluenţă corespunzătoare a circulaţiei în condiţii de iarnă. Astfel că, administratorii drumurilor în baza contractelor încheiate trebuie să asigure prin răspândirea de material antiderapant, deplasarea in siguranţă a tuturor participantilor la trafic.
C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.