Viorel Avram, pompierul buzoian care, în timp ce se afla cu familia la plimbare, a salvat de la înec un copil care căzuse cu bicicleta în heleșteul din Parcul Crâng a fost avansat în grad pentru fapta sa.
Deși nimeni nu se aștepta ca această avansare să se petreacă atât de rapid, vestea că plutonierul major Avram va fi avansat în grad la excepțional a sosit la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Buzău în cursul acestei după-amiezi iar ceremonia de avansare în grad s-a desfășurat doar la câteva ore de când au fost primite documentele care îi conferă lui Viorel Avram gradul de plutonier adjutant.
Plin de modestie, pompierul Viorel Avram a mărturisit că nu se aștepta să fie avansat și este bucuros că a putut salva viața copilului și abia apoi pentru faptul că a fost înaintat în grad.
„Nu mă așteptam să fiu avansat dar sunt bucuros că am putut salva acel copil și apoi sunt bucuros și pentru ziua de astăzi. Lucrez de 7 ani în cadrul ISU Buzău și am înțeles cât de important este să salvezi viața unui om. Am aflat că voi fi avansat astăzi, în cursul după amiezii și nici măcar nu am apucat să îmi anunț familia”,a declarat Viorel Avram.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.