Viorel Cataramă, candidat la preşedinţia PNL, s-a aflat marți la Buzău unde și-a prezentat în fața membrilor de partid moțiunea cu care încearcă să câștige șefia PNL. Cataramă a declarat că moțiunea sa este una simplă, în doar 4 pagini dar plină de idei liberale ușor de aplicat.

„Mi-am prezentat moțiunea total diferită în fața organizației. Are 4 pagini și foarte multe idei  în timp ce, celelalte două au mai multe pagini dar, părerea mea, mai aproape de stânga decât de dreapta. Filosofia moțiunii mele se bazează pe creșterea sectorului particular în detrimentul celui public, reducerea personalului bugetar, anularea tuturor ajutoarelor sociale pentru toate persoanele apte de muncă, privatizarea spitalelor și a învățământului superior și parțial a celui mediu. Anularea subvențiilor pentru agenți economici neperformanți precum Tarom sau TVR. Statul să fie scos cât mai mult din administrarea banului public și să se ocupe de apărare națională și energie”, a declarat Viorel Cataramă.

Întrebat dacă nu este riscant să își prezinte un program politic care promovează reducerea ajutoarelor sociale Cataramă a spus clar că toți oamenii de dreapta îi împărtășesc ideile și că singurii care vor fi împotrivă vor fi asistații social care oricum nu au votat și nu vor vota niciodată PNL.

„Există riscul ca cei care votează stânga populistă să nu mă voteze pe mine. Nu m-au votat niciodată pe mine și nu mă vor vota, si când zic de mine mă refer la PNL. Noi ne iluzionăm că vom obține voturi încercând să nu îi supărăm pe votanții de stânga dar nesupărându-i pe ei îi pierdem votanții noștri de dreapta car ați văzut pleacă la Tăriceanu, la Nicușor Dan etc. Programul meu reprezintă o primejdie mortală pentru cei care primesc ajutoare de la stat nemeritat. Ei se tem de programul meu în general și cei care cred ca ei ar trebui lăsați în pace. Toți ceilalți se bucură pentru că din banii plătiți se vor face învestiții în domeniul privat și toți cam asta vor”, a declarat Viorel Cataramă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.