Viorel Ion
În ciuda numeroaselor indisponibilităţi din lot, Gloria Buzău a reuşit să obţină toate cele trei puncte puse la bătaie în confruntarea de pe teren propriu cu Unirea Slobozia. Victoria, una extrem de importantă pentru calificarea în play-off, le-a ridicat moralul jucătorilor din Crîng care veneau după un eşec ruşinos în faţa ,,lanternei roşii”, C.S. Baloteşti. La finalul meciului cu Slobozia, antrenorul echipei buzoiene,Viorel Ion a ţinut să îşi felicite elevii pentru ambiţia şi determinarea de care au dat dovadă şi a spus că nu se mulţumea doar cu un egal chiar dacă i-au lipsit mai multe pise de bază cum ar fi Pălimaru.â, Marcu,Burlacu şi Popescu.
,,Victoria de astăzi(n.r.sâmbătă) este una mare, mai ales dacă ţinem cont de faptul că, după părea mea, pentru play-off luptăm cu Slobozia, Brăila şi Berceni. Cele trei puncte sunt foarte importante şi în contextul în care ne-au lipsit mai mulţi titulari. Mă bucur că cei care au intrat în teren au avut determinare dar nu ştiu cum să-i mai motivăm deoarece cunoaşteţi situaţia financiară de la club. Jucătorii trebuie felicitaţi de întreg oraşul pentru ceea ce se face aici la Gloria Buzău. După cum a decurs jocul am avut încredere în echipă că putem câştiga acest meci”, a declarat tehnicianul Gloriei Buzău,Viorel Ion.
Într-un meci contând pentru etapa cu numărul 11 a turului, Gloria Buzău a învins cu 1-0 pe Unirea Slobozia graţie golului marcat de Răduca în minutul 70 după ce a transformat un penalty.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.