Virgil Cueru, învestit inspector șef al IJJ Buzău

0
585

Locotenent-colonelul Virgil Cueru a fost învestit în funcția de inspector șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău, joi, în prezenţa primului adjunct al inspectorului general şi Şef al Statului Major, colonelul Sebastian Cucoş. La ceremonia de învestire au participat jandarmi dar și oficialități locale și județene.

Tot astăzi a avut loc și ceremonia militară şi religioasă de prezentare a noului Drapel de Luptă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău prilej cu care jandarmii buzoieni şi-au reînnoit jurământul de credinţă faţă de Drapelul de Luptă al unităţii.

Drapelul de Luptă, simbol al preţuirii faţă de ţară, este menit să reamintească fiecărui militar tradiţiile glorioase ale poporului român, în general, şi ale unităţii căreia îi aparţine, în special, precum şi datoria sacră de a servi cu credinţă patria. El reprezintă trecutul, prezentul şi viitorul ţării şi este emblema înfiinţării şi funcţionării unităţii respective, simbol către care se îndreaptă aspiraţiile tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea, îşi îndeplinesc misiunile şi luptă sub faldurile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.