Conducerea Spitalului Judeţean de Urgență Buzău decis ca, începând de joi, vizitele aparţinătorilor pacienţilor să fie interzise. Măsura se impune din cauza numărului mare al cazurilor de gripă şi de rujeolă înregistrate în acest judeţ în ultimele săptămâni.

Decizia conducerii SJU Buzău vine ca urmare a unei recomandări a Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Buzău.

„Din cauza creşterii numărului infecţiilor respiratorii, în special a gripei şi a situaţiei epidemiologice de rujeolă declarată conform adresei D.S.P.J. nr 1/298 din 17.01.2024 şi OMS 3670/2022, vă anunţăm că, începând cu data de 18 Ianuarie 2024,az se suspendă vizitele aparţinătorilor în Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău”, transmit reprezentanţii spitalului.

În ultimele zile, Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgență Buzău a fost luată cu asalt de buzoieni ajunși la spital cu complicații în urma afecțiunilor respiratoria de multe ori în urma testării aceștia au fost confirmați cu COVID-19 sau gripa de tip A.

 

2 COMENTARII

  1. […] ori în urma testării aceștia au fost confirmați cu COVID-19 sau gripa de tip A.  The post Vizitele la bolnavii internați în Spitalul Județean de Urgență Buzău interzise de joi din cauz… first appeared on Observatorul Buzoian. Citeste mai […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.