Votanții PSD, chemați la urne să voteze candidatul partidului

0
105

Senatorul Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al PSD Buzău a făcut, joi, un apel la simpatizanții partidului pentru a ieși la vot și a o susține pe Viorica Dăncilă chiar dacă au „supărări” și „nemulțumiri vizavi de persone”. Romașcanu susține că voturile acordate Vioricăi Dăncilă în acest tur de scrutiny vor influența cu siguranță alegerle localelor și parlamentarelor de anul viitor.


„Vreau să transmit tuturor simpatizanților PSD să meargă și să voteze candidatul partidului. Există, cu certitudine, supărări. Există, cu certitudine, nemulțumiri vizavi de persoane; și lucrul acesta se vede în sondaje, unde partidul este peste candidatul la președinție. Oamenii care vor merge la vot trebuie să înțeleagă că votând candidatul PSD votează și Partidul Social Democrat. Și, în perspectiva campaniilor următoare, foarte importante, la locale și la parlamentare, Partidul Social Democrat trebuie să arate putere, unitate, determinare, și să putem avea un cuvânt important de spus la București. Deci îi îndemn pe toți votanții PSD să treacă dincolo de nemulțumiri pe care le au-corecte unele dintre ele- și să meargă alături de noi până la capăt, inclusiv cu candidatul nostru la președinție. Este important și pentru că am dovedit unitate și camaraderie între aleși și alegători de-a lungul acestor ani; să nu se uite că acest lucru a fost posibil pentru că și partidul și candidații au avut scoruri bune. Deci îndemnul meu către dumnealor este să se prezite duminică la vot și să voteze Viorica Dăncilă”, a spus senatorul Lucian Romașcanu.

Atitudinea buzoienilor față de Partidul Social Democrat nu a fost una tocmai fericită la alegerile europarlamentare când social democrații au pierdut alegerile în municipiul reședință de județ după mulți ani. Lucrurile nu mai stau la fel iar buzoienii și-au reconsiderat pozția apreciind mai mult decât în primăvară Partidul Social Democrat. Cel puțin asta susține Romeo Lungu, secretar general al organizației județene la finalul campaniei pentru alegerile prezidențiale.

„A fost o campanie normală, fără incidente, noi ne-am făcut treaba în toate localitățile județului Buzău. Miercuri am ieșit împreună cu domnul primar Toma și vreau să vă mărturisesc că la europarlamentare într-adevăr, oamenii mai mergeau cu capul în jos, unii ne mai arătau niște semne, unii ne mai înjurau, se vedea o adversitate, o ură față de noi. Acum să știți că oamenii au vorbit cu noi, chiar ne-au lăudat pentru unele măsuri pe care le-am luat. Desigur asta se datorează și faptului că avem primari care au făcut ceva pentru localitățile lor. Eu spun că vom avea un rezultat bun la Buzău, vom fi pe primul loc în județ ca și scor. Și vreau să vă mai spun un lucru: suntem singurul partid din județul Buzău care a creat și distribuit un material local, două broșuri – una la nivelul municipiului Buzău și una la nivelul județului – în care sunt prinse toate realizările administrației publice locale și ale guvernelor PSD din ultimii trei ani de zile”, a declarat Romeo Lungu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.