Buzoieni care doresc să învețe să scrie proiecte pe fonduri norvegiene pot învăța cum se scriu acestea participând gratuit la un masterclass în care vor afla tot ce este nevoie pentru a scrie un astfel de proiect astfel încât acesta să fie finanțat și implicit să își dezvolte proiectul la care visează.

Asociația Centrul Regional Pentru Ocuparea Forței de Muncă și Protecție Socială (Asociația CROFMPS) în calitate de promoter de proiect organizează în  cadrul proiectului cu titlul “Cresterea vitezei de adopție a energiei regenerabile în România”  în perioada 16-18.10.2023 cel de-al doilea training cu titlul “ Free Energy for the future”, în Buzău, la Hotel Avenue, locație în care persoanele interesate au posibilitatea de a învăța pas cu pas cum să scrie un proiect pe fonduri norvegiene.

Este primul proiect câștigat de Asociația CROFMPS prin Programul de Grant Norvegian 2014-2021 și are ca obiectiv creșterea gradului de conștientizare a publicului larg cu privire la utilizarea energiei regenerabile, importanța eficientei energetice în activitatea desfășurată și acumularea de know-how în acest domeniu specific.

În cadrul Masterclass-lui Fonduri Norvegiene: „Transformă-ți îdeile în realitate” poți Masterclass Fonduri Norvegiene: „Transformă-ti Ideile în Realitate”  poti învăta în doar 3 zile cum sa scrii un proiect pe fonduri norvegiene si transforma-ti idelie in realitate 🌟

Training-ul este gratuit pe perioada celor 3 zile(16-18.10.2023) în Buzău, la Hotel Avenue, de la ora 10.00

Invitat special: Dl. Filip CARLEA – Director la Centrul pentru Energie Regenerabilă & Eficiență Energetică – Academia Română

Vei putea învăța:

🔹 Cum să obții finanțare norvegiană pentru proiectul tău

🔹 Tehnici de scriere a proiectelor de succes

🔹 Cum să te conectezi cu experți în domeniul finanțărilor internaționale

🔹 Strategii pentru creșterea afacerii prin finanțare norvegiană

🌟 Înscrie-te acum și transformă-ți visul în realitate!

📧 Link Inscriere https://ro-green.ro/masterclass-fonduri-norvegiene-transforma-ti-ideile-in-realitate/

Nu rata această ocazie unică de a-ți dezvolta abilitățile și de a transforma visele în realitate !

#FinanțăriNorvegiene #DezvoltareComunitară #TrainingDeProiecte

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.