Vremea continua să facă probleme autorităților din întreg județul care, conform meteorologilor se află sub cod portocaliu până la ora 21.00.

O rupere de nori a făcut ca în municipiu șoferii să circule cu viteză redusă din cauza vizibilității reduce și a străzilor inundate de ape. La Nehoiu oamenii sunt disperați după ce pâraiele s-au umflat și riscă să inunde casele.

”Cele mai afectate sate sunt Chirlești, Curmătura și Păltineni, apa a intrat în gospodării, au fost chemați pompierii, am dus saci pentru nisip ca să izoleze zona să nu se mai infiltreze apa. Se lucrează pentru scoatere apei din curți”, a declarant Ionuț ilea primarul orașului Nehoiu.

Probleme sunt și pe drumurile naționale. Centrul INFOTRAFIC anunță că pe DN 10, în zona localităţii Păltineni din judeţul Buzău, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, din cauza aluviunilor care au acoperit suprafaţa carosabilă. Angajații Sucursalei Drumuri Naționale sunt așteptați cu utilajele pentru degajarea drumului şi reluarea circulației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.