Silvan Stancel si Ovidiu Scridon

Pe buzoienii amatori de muzică live îi așteaptă un week-end de excepție. Cafeneaua Artiștilor și Adrenalitera au pregătit două zile de concerte pentru cele mai variate gusturi în materie de muzică. Vineri va fi o seară dedicată folkului în care chitariștii Silvan Stâncel și Ovidiu Scridon se vor întâlni cu publicul buzoian pe scena Cafenelei Artiștilor într-un spectacol dedicat femeii aflat în promovare la nivel național sub titulatura „Pentru ea!”
Blue Motors
Sâmbătă, în aceeași locație e rândul buzoienilor de la Blue Motors să revină în fața publicului buzoian cu hituri celebre precum „What a wonderful world”, „Have you ever seen the rain”, „The time of my life”sau „Oh Carol”. Ca si surpriză pentru publicul de acasă, băieții de la Blue Motors aduc în spectacolul lor și alți buzoieni talentați printre care Lucia Dumitrescu, Călin Andrei și Teo Manciulea hotărâți să încânte publicul cu vocea lor inconfundabilă acompaniați de una dintre cele mai în vogă trupe buzoiene.
Spectacolele din ambele zile sunt programate să înceapă la ora 21.00 iar prețul unui bilet de intrare va fi de 15 lei pentru seara de vineri și 20 de lei pentru seara de sâmbătă. Biletele se pot procura atât de la magazinele Hi Hii cât și la intrarea în Cafeneaua Artiștilor înaintea spectacolelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.