Ziua Eroilor a fost sărbătorită, joi, la Domul Central din Cimitirul Eroilor de militari, autorități publice și elevi care au venit pentru a aduce un omagiu celor care și-au dat viața pentru țară.

Manifestările au debutat cu oficierea unei slujbe religioase de către un sobor de preoţi, alocuțiunile oficialităților prezente la eveniment, ceremonia de depuneri de coroane de flori, precum şi survolul avioanelor şi elicopterelor Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Bobocu.

La manifestări au participat prefectul județului Buzău Silviu Iordache și subprefectul Marieta Boloș, președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu și vicepreședintele Adrian Petre, primarul Constantin Toma și vicele Ionuț Apostu, generalul de flotilă aeriană Ovidiu Bălan, rude ele militarilor morți în teatrele de operații și militari din Garnizoana Buzău.

Manifestările se vor continua, la ora 21, printr-o ceremonie militară şi religioasă de aprindere a unei candele la fiecare cruce de erou din Cimitirul Eroilor din municipiul Buzău.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.