Ziua Eroilor va fi sărbătorită, joi, la Buzău în mai multe locații prin ceremonii militare care vor duce și la instituirea de restricții de circulație. Astfel, de la ora 12.00 militarii și autoritățile locale își vor cinsti eroii la Parcul Eroilor și Cimitirul Eroilor, de la ora 13.30 alaiul se va muta la bustul generalului Ștefan Gușă din Spătaru iar de la ora 15.00 un nou Monument al Eroilor va fi dezvelit la Țintești.

Pentru buna desfăşurare a ceremoniilor, echipaje ale Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Buzău vor asigura măsuri de dirijare şi fluidizare a traficului în intervalul orar 11.15 – 13.10, în zona Mausoleului din Cimitirul Eroilor Neamului, unde va fi oprită circulaţia autovehiculelor pe bulevardul Unirii, între intersecţia cu bulevardul Mareşal Averescu şi intersecţia cu Şoseaua Nordului.

În localitatea Spătaru nu se va întrerupe circulaţia, însă echipaje din cadrul Serviciului Rutier vor acţiona pe DN2 E85, în zona unde este amplasat bustul generalului Ştefan Guşă, pentru șa șoferii să circule cu viteză redusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.