Ziua Nationala-36

Duminică dimineață Consiliul Județean Buzău și Instituția Prefectului sărbătoresc Ziua Națională a României. Manifestările se vor desfășura la Monumentul Eroilor din fața Prefecturii Buzău cu începere de la ora 10.00 iar de la ora 11.30 manifestările organizate de Consiliul Județean se vor muta în parcul Crîng unde, Centrul județean de Cultură și Artă a pregătit un spectacol la care invitat de onoare este Grigore Leșe dar și Ansamblul plaiurile Mioriței. Tot cu ocazia Zilei României, Consiliul Județean Buzău îi va premia pe artiștii populari Amelia Papazisu și Mircea Micu pentru titlurile de „Tezaure Umane Vii” obținute în această săptămână la Alba Iulia.
Totodată, buzoienii care aleg să participe la evenimentele prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României sunt invitați la celebra porție de fasole cu afumătură care se va servi, și în acest an, în Parcul Crâng.
Pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentelor prilejuite de sărbătorirea zilei de 1 Decembrie Inspectoratul Județean de Poliție Buzău a luat decizia de a restricționa circulația în zonele unde se desfășoară activitățile prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României.
Astfel, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată:
– pe traseul bulevardul Unirii (zona Cimitirul Eroilor) – bulevardul Mareşal Averescu– bulevardul N. Bălcescu – intersecţia cu bulevardul Unirii;
– sectorul de drum cuprins între bulevardul N. Bălcescu şi intersecţia străzilor Democraţiei şi N. Titulescu;
– sectorul cuprins între bulevardul N. Bălcescu şi intersecţia străzilor Patriei şi Spiru Haret;
– pe strada Spiru Haret, între intersecţia cu strada Patriei şi cu strada Traian Vuia.
Mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Buzău vor acţiona în zonele respective, împreună cu poliţişti locali şi vor îndruma corespunzător conducătorii auto.
Pentru a nu fi implicaţi în incidente în trafic, conducătorii auto trebuie să circule cu prudenţă şi se conformeze indicaţiilor poliţiştilor.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.