Un grav accident de circulație s-a produs duminică noapte pe DN2 E85 la ieșirea din Râmnicu Sărat spre județul Vrancea. Accidentul s-a produs în momentul în care un autocamion cu două remorci încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste un microbuz de transport persoane în care se aflau 13 pasageri. Microbuzul se oprise la intrarea în județul Buzău pentru remedierea unei probleme la motor, moment în care camionul încărcat cu cherestea a intrat în plin în acesta, aruncându-l într-un șanț și răsturnându-se apoi peste el. Conform martorilor, șoferul autocamionului ar fi leșinat pe loc în momentul în care ar fi coborât de la volan și ar fi văzut proporțiile dezastrului pe care l-a provocat.
Microbuzul implicat in accident transporta echipa de handbal masculin CSU Târgoviște, care a avut duminică meci cu Vicov Bucovina. Se pare că cei trei morți ar fi sportivi legitimați la clubul din Târgoviste.
Potrivit prefectului județului Buzău, George Sava, prezent la fața locului, cele trei persoane aflate pe bancheta din spate a microbuzului au murit pe loc iar alte 10 au fost preluate și duse la spitalele din Buzău și Râmnicu Sărat. Unul dintre răniți se află în stare foarte gravă și va trebui transportat la un spital din Capitală, în acest sens luându-se deja legătura cu secretarul de stat Raed Arafat.
În urma evenimentului rutier, cel puțin 10 persoane au rămas incarcerate suferind răni grave în timp ce alte trei persoane au murit pe loc. Pompierii au dislocat la fața locului forțe impresionante, punând în aplicare planul roșu. În zonă au ajuns trei autospeciale de descarcerare, 6 ambulanțe și o autospecială de transport victime multiple, care vor prelua răniții pe care îi vor transporta la spitalele din Râmnicu Sărat și Buzău.
”ISU Buzău a trimis la locul accidentului şapte autospeciale, dintre care două de descarcerare, una de transport victime multiple, două ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere incendii, o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Forţele au fost suplimentate apoi, în sprijin venindu-ne Vrancea, cu un modul SMURD, dar şi ISU Bucuresti – Ilfov cu două autospeciale transport personal victime multiple. De asemenea, SAJ Buzău a trimis şase salvări la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu.

2 COMENTARII

  1. […] Un grav accident de circulație s-a produs duminică noapte pe DN2 E85 la ieșirea din Râmnicu Sărat spre județul Vrancea. Accidentul s-a produs în momentul în care un TIR încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste un microbuz de transport persoane încărcat cu 13 pasageri. În urma evenimentului rutier cel puțin 11 persoane au rămas incarcerate suferind răni grave în timp ce alte trei persoane ar fi murit pe loc. Pompierii au dislocat la fața locului forțe impresionante punând în aplicare planul roșu. În zonă ajungând deja trei autospeciale de descarcerare, 6 ambulanțe și o autospecială de transport Sursă știre […]

  2. […] Un grav accident de circulație s-a produs duminică noapte pe DN2 E85 la ieșirea din Râmnicu Sărat spre județul Vrancea. Accidentul s-a produs în momentul în care un autocamion cu două remorci încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste un microbuz de transport persoane încărcat cu 13 pasageri. În urma evenimentului rutier cel puțin 11 persoane au rămas incarcerate suferind răni grave în timp ce alte trei persoane ar fi murit pe loc. Pompierii au dislocat la fața locului forțe impresionante punând în aplicare planul roșu. În zonă au ajuns trei autospeciale de descarcerare, 6 ambulanțe și o autospecială …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.