Dacian CIOLOS
Deputatul PSD de Buzău, Marcel Ciolacu, a anunțat pe facebook că va sprijini noul Guvern de tehnocrați și a îndemnat partidele politice ”să treacă peste egoismul politic sau peste orgoliile personale” și să sprijine Executivul tehnocrat.
Într-o postare pe contul său personal de facebook, liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a anunțat că va susține Guvernul prezentat de Dacian Cioloș pentru că ”România are nevoie de stabilitate”, și de aceea va vota pentru Executivul de tehnocrați.
”Consultările s-au încheiat, astăzi premierul desemnat Dacian Cioloş anunțând lista cabinetului cu care va merge în Parlament pentru votul de învestitură.
Pe fondul unui context internaţional agitat, măcinat de conflicte şi crize, cu noi ameninţări teroriste în interiorul Europei şi cu o mare nesiguranţă privind evoluţia Republicii Moldova, România are nevoie de stabilitate, fapt care mă determină să susţin acest Guvern prin votul dat săptămâna viitoare în Parlament.
Mă bucură nominalizarea domnului Vasile Dâncu pentru funcţia de vicepremier şi ministru al dezvoltării regionale şi administraţiei publice. Îl apreciez, se încadrează foarte bine în profilul de tehnocrat, fiind totodată şi un intelectual autentic de stânga”, a scris Ciolacu.
Parlamentarul a adăugat că partidele trebuie să renunțe la orgolii și să sprijine noua formulă de Guvern.
Cred că toate partidele trebuie să treacă peste egoismul politic sau peste orgoliile personale şi să sprijine un guvern tehnocrat, considerat a fi o soluţie potrivită pentru România la acest moment. PSD a înţeles şi este pregătit să îl susţină, sub condiția menținerii rezultatelor pozitive ale guvernării noastre. Între timp vom continua procesul de reformare din interiorul partidului, dorit de noi toţi şi aşteptat de către electoratul nostru, faţă de care avem o mare responsabilitate, mai ales din perspectiva câștigării alegerilor din 2016. Am convingerea că putem avea o democraţie vie, prin care trebuie să ne orientăm către viitor, pe termen mediu şi lung”, a scris pe facebook deputatul PSD Buzău, Marcel Ciolacu.
Iată lista noilor miniștri din Guvernul Ponta:
Costin Grigore Borc – vicepremier şi ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului
Vasile Dîncu – vicepremier şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice

Lazăr Comănescu – ministrul Afacerilor Externe
Petre Tobă – ministrul Afacerilor Interne
Mihnea Ioan Motoc – ministrul Apărării Naţionale
Anca Dana Dragu Paliu – ministrul Finanţelor Publice
Achim Irimescu – ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale
Victor Vlad Grigorescu – ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri
Adrian Curaj – ministrul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice
Vlad Alexandrescu – ministrul Culturii
Aura Carmen Răducu – ministrul Fondurilor Europene
Cristina Guseth – ministrul Justiţiei
Cristina Paşca Palmer – ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor
Claudia Ana Moarcăş – ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice
Marius-Raul Bostan – ministrul pentru Societatea Informaţională
Andrei Baciu – ministrul Sănătăţii
Elisabeta Lipă – ministrul Tineretului şi Sportului
Marian Dan Costescu – ministrul Transporturilor
Victoria-Violeta Alexandru – ministrul delegat pentru Dialog Social
Dan Stoenescu – ministrul delegat pentru Relaţiile cu Românii de peste Hotare
Ciprian Bucur – ministrul delegat pentru Relaţia cu Parlamentul
Ioan Dragoş Tudorache – şeful Cancelariei Primului ministru

2 COMENTARII

  1. […] Deputatul PSD de Buzău, Marcel Ciolacu, a anunțat pe facebook că va sprijini noul Guvern de tehnocrați și a îndemnat partidele politice ”să treacă peste egoismul politic sau peste orgoliile personale” și să sprijine Executivul tehnocrat. Într-o postare pe contul său personal de facebook, liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a anunțat că va susține Guvernul prezentat de Dacian Cioloș pentru că ”România are nevoie de stabilitate”, și de aceea va vota pentru Executivul de tehnocrați. ”Consultările s-au încheiat, astăzi premierul desemnat Dacian Cioloş anunțând lista cabinetului cu care va merge în Parlament pentru votul de învestitură. Pe fondul unui context internaţional Sursă știre […]

  2. […] Deputatul PSD de Buzău, Marcel Ciolacu, a anunțat pe facebook că va sprijini noul Guvern de tehnocrați și a îndemnat partidele politice ”să treacă peste egoismul politic sau peste orgoliile personale” și să sprijine Executivul tehnocrat. Într-o postare pe contul său personal de facebook, liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a anunțat că va susține Guvernul prezentat de Dacian Cioloș pentru că ”România are nevoie de stabilitate”, și de aceea va vota pentru Executivul de tehnocrați. ”Consultările s-au încheiat, astăzi premierul desemnat Dacian Cioloş anunțând lista cabinetului cu care va merge în Parlament pentru votul de învestitură. Pe fondul unui context internaţional …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.