GALERIE FOTO: Împăduriri masive la Berca pentru prevenirea alunecărilor de teren

2
869


Peste 7500 de salcâmi vor fi plantați până la sfârșitul săptămânii viitoare pe marginea drumului comunal ce duce la mănăstirea Rătești, drum recent renovat după alunecările de teren din primăvara anului 2014. Acțiunea a fost demarată, sâmbătă, de primărie cu sprijinul unui localnic din comună care a donat mai bine de 7500 de puieți de salcâm. Administrația locală a demarat procedura de plantare a salcâmilor cu sprijinul localnicilor și al copiilor de la Grupul Școlar Tehnic „Sfântul Mucenic Sava”.
„Sâmbătă au fost plantați câteva sute de salcâmi dar acesta este doar începutul. Avem peste 7500 de salcâmi la dispoziție prin bunăvoința unui localnic și după acțiunea de sâmbătă care a dat startul, toată săptămâna viitoare orele de pregătire practică ale elevilor de la liceul din comună vor fi sacrificate pentru împădurirea completă a versatului aflat pe marginea drumului care a fost afectat de alunecările de teren”, a declarat primarul comunei Berca, Valeriu Marcu.
La acțiunea de sâmbătă au fost prezenți zeci de copii dar și localnici în frunte cu primarul comunei Valeriu Marcu și cu viceprimarul Ionel Dobrița. Toți cei prezenți au plantat câteva sute de salcâmi și au promis că vor reveni și în zilele ce urmează în sprijinul elevilor liceului din localitate.

2 COMENTARII

  1. […] Peste 7500 de salcâmi vor fi plantați până la sfârșitul săptămânii viitoare pe marginea drumului comunal ce duce la mănăstirea Rătești, drum recent renovat după alunecările de teren din primăvara anului 2014. Acțiunea a fost demarată, sâmbătă, de primărie cu sprijinul unui localnic din comună care a donat mai bine de 7500 de puieți de salcâm. Administrația locală a demarat procedura de plantare a salcâmilor cu sprijinul localnicilor și al copiilor de la Grupul Școlar Tehnic „Sfântul Mucenic Sava”. „Sâmbătă au fost plantați câteva sute de salcâmi dar acesta este doar începutul. Avem peste 7500 de salcâmi la dispoziție prin bunăvoința Sursă știre […]

  2. in Com.Cochirleanca,satul vechi,zeci de masini dezafectate,proprietatea lui Horhocea Ghe.Mihai,zac in fata portilor cu nr.23,blocand accesul parintilor mei de a intra in propria curte.Domnul primar tolereaza acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.