Protest Buzau-4
Iniţiativa România, organizaţie înfiinţată în urma protestelor de stradă, solicita liderilor PSD, PNL, UDMR, UNPR, ALDE şi MP excluderea din partid a 128 de politicieni identificați cu dosare penale sau condamnări pentru fapte de corupţie. Printre Protagoniști se află nume precum fostul premier Victor Ponta, preşedintele PSD, Liviu Dragnea sau primarul suspendat al sectorului 1 din Capitală, Andrei Chiliman (PNL)
Lista întocmită de Iniţiativa România cuprinde un număr de 128 de politicieni printre care – 57 de deputaţi sau eurodeputaţi, 26 de senatori, 28 de preşedinţi sau vicepreşedinţi de consilii judeţene şi 17 primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ, fiind realizată pe baza informaţiilor din presă şi de pe site-ul DNA.
Buzăul ocupă un loc fruntaș pe această listă cu nu mai puțin de 6 persoane pentru care se solictă demisia. Este vorba despre:
-primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală
-fostul președinte al Consiliului Județean, Cristi Bîgiu
-fostul deputat PSD, Marian Ghiveciu
-deputatul UNPR, Titi Holban
-senatorul PSD Victor Mocanu
-fostul deputat PNL, George Scutaru.
Dintre aceștia, Cristi Bîgiu și-a dat demisia din funcția de președinte al CJ Buzău și a declarat că se va retrage din viața politică pentru a lăsa locul unei noi generații de politicieni. În mod asemănător, deputatul Marian Ghiveciu a renunțat la mandatul de deputat și a declarat la rândul său că se va retrage definitiv din politică. În fine, fostul deputat George Scutaru a renunțat la funcțiile politice odată cu numirea sa în funcția de consilier prezidențial din care și-a dat demisia odată ce au apărut informații că este cercetat de DNA într-un dosar de spălare de bani alături de fostul secretar general al PNL, Dan Motreanu.

Iată aici lista integrală a celor 128 de politicieni!

2 COMENTARII

  1. […] Iniţiativa România, organizaţie înfiinţată în urma protestelor de stradă, solicita liderilor PSD, PNL, UDMR, UNPR, ALDE şi MP excluderea din partid a 128 de politicieni identificați cu dosare penale sau condamnări pentru fapte de corupţie. Printre Protagoniști se află nume precum fostul premier Victor Ponta, preşedintele PSD, Liviu Dragnea sau primarul suspendat al sectorului 1 din Capitală, Andrei Chiliman (PNL) Lista întocmită de Iniţiativa România cuprinde un număr de 128 de politicieni printre care – 57 de deputaţi sau eurodeputaţi, 26 de senatori, 28 de preşedinţi sau vicepreşedinţi de consilii judeţene şi 17 primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ, fiind realizată …mai multe stiri […]

  2. […] Iniţiativa România, organizaţie înfiinţată în urma protestelor de stradă, solicita liderilor PSD, PNL, UDMR, UNPR, ALDE şi MP excluderea din partid a 128 de politicieni identificați cu dosare penale sau condamnări pentru fapte de corupţie. Printre Protagoniști se află nume precum fostul premier Victor Ponta, preşedintele PSD, Liviu Dragnea sau primarul suspendat al sectorului 1 din Capitală, Andrei Chiliman (PNL) Lista întocmită de Iniţiativa România cuprinde un număr de 128 de politicieni printre care – 57 de deputaţi sau eurodeputaţi, 26 de senatori, 28 de preşedinţi sau vicepreşedinţi de consilii judeţene şi 17 primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ, fiind realizată Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.