Majoritatea cluburilor din municipiul Buzău și Râmnicu Sărat au fost vizate vineri seară de controalele demarate de ISU după adoptarea Ordonanței de Urgență care permite închiderea unităților de alimentație publică. Echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, angajați ai ISU, OPC ITM și Gărzii de Mediu au descins la miezul nopții în mai multe locații cunoscute ca locuri de distracție la sfârșit de săptămână. Chiar dacă au fost găsite nereguli nu au fost luate măsuri de închidere a locațiilor respective o decizie în acest sens urmând a se lua cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare după ce se vor centraliza datele și vor fi puse pe hârtie toate neregulile constatate.
Oricum, după tragedia din clubul bucureștean „Colectiv” administratorii localurilor buzoiene și-au luat o serie de măsuri pentru a preveni astfel de evenimente nedorite. La T’Essence Pub, de exemplu, s-a luat măsura restricționării numărului de clienți la maxim 200 de persoane, astfel încât localul să nu mai fie supraaglomerat. Vineri seară, la descinderea echipelor de control, mai mulți tineri stăteau afară așteptând ca alți clienți să părăsească localul pentru a putea intra la distracție. Chiar și așa, autoritățile au găsit și nereguli în ceea ce privește activitatea localurilor respective, printre ele numărându-se lipsa unor avize și autorizații pentru lucrările efectuate sau prezența în cluburi a persoanelor mai mici de 18 ani.

1 COMENTARIU

  1. […] Majoritatea cluburilor din municipiul Buzău și Râmnicu Sărat au fost vizate vineri seară de controalele demarate de ISU după adoptarea Ordonanței de Urgență care permite închiderea unităților de alimentație publică. Echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, angajați ai ISU, OPC ITM și Gărzii de Mediu au descins la miezul nopții în mai multe locații cunoscute ca locuri de distracție la sfârșit de săptămână. Chiar dacă au fost găsite nereguli nu au fost luate măsuri de închidere a locațiilor respective o decizie în acest sens urmând a se lua cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare după ce se vor centraliza Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.